Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Λαχανικά στο ...βυθό της θάλασσας

 



 Ο Τζιάνι Φοντανέζι λέει ότι έχει το πιο όμορφο γραφείο στον κόσμο. Μια καλύβα δίπλα στο κύμα στην ακτή Νόλι στη δυτική Λιγουρία-ένα υπέροχο μέρος για κολύμπι αλλά και για υποθαλάσσια παραγωγή κάθε είδους λαχανικών. Βασιλικός, φασόλια, μπιζέλια, ντομάτες, μαρούλια, κολοκυθάκια αναπτύσσονται στο βυθό της θάλασσα από τις αρχές Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Τζιάνι έχει δημιουργήσει έναν λαχανόκηπο σε βάθος έξι έως δέκα μέτρων σε μια διάφανη σφαίρα στο βυθό...