Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ο Ελληνας ομογενής που συγκαταλέγεται στους τρείς πλουσιότερους κατοίκους της Αυστραλίας

Την τρίτη θέση στους πλουσιότερους κατοίκους της Αυστραλίας καταλαμβάνει Έλληνας κροίσος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του πιο ακριβού σπιτιού στην ιστορία της Μελβούρνης και η αμύθητη περιουσία του ξεπερνάει τα 540.000.000 δολάρια!...

Ο λόγος για τον Χάρη Σταμούλη, με ρίζες από την Ήπειρο, που είναι επικεφαλής του κολοσσού Stamoulis Group και ιδιοκτήτης του συγκροτήματος «Vogue» στην περιοχή Σάουθ Γιάρα της Μελβούρνης.
Κατέχει επίσης τον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό 3ΧΥ που εκπέμπει στην Αυστραλία, την εφημερίδα «Τα Νέα» που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους ομογενείς της μακρινής ηπείρου, αλλά και ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Αθήνα, δείχνοντας έτοιμος να επενδύσει περαιτέρω στα πάτρια εδάφη.
Ο κ. Σταμούλης είναι λάτρης της απόλυτης πολυτέλειας, με όραμα και επιχειρηματική τόλμη, που δεν μπορεί να πει «όχι» σε οτιδήποτε που για άλλους μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός, γι’ αυτόν είναι απλά μια συνηθισμένη επένδυση.
Ο επιχειρηματίας, εξάλλου, λάτρης των πολυτελών κατοικιών στα ακριβά προάστια, έχει απασχολήσει δεκάδες φορές τον Τύπο, κυρίως για τις πολλών εκατομμυρίων ευρώ αγορές του που έχουν προκαλέσει σάλο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο ίδιος φέρεται να δαπάνησε 54.000.000 δολάρια για την τεραστίων διαστάσεων έπαυλη (34.000 τ.μ.) που χτίζει στο αριστοκρατικό προάστιο Toorak της Μελβούρνης.
Οπως λέγεται, έδωσε 24.000.000 δολάρια για την αγορά του οικοπέδου και ακόμη 30.000.000 δολάρια για την κατασκευή της έπαυλης, με τα ίδια δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για την αγορά του «του ακριβότερου σπιτιού στην ιστορία της Μελβούρνης».
Ρετιρέ από... χρυσό
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος και η σύζυγός του Βαλέντη έχουν θέσει προς πώληση το εντυπωσιακό ρετιρέ όπου ζουν, στην περιοχή St Kilda Road, αντί του ποσού των 15.000.000 δολαρίων.
Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά ρετιρέ της Αυστραλίας. Το ζευγάρι το 2006 είχε αγοράσει το διαμέρισμα που βρίσκεται στον 36ό όροφο του συγκροτήματος Royal Domain Tower αντί 5.540.000 δολαρίων, αλλά στη συνέχεια είχε ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να το διαμορφώσει όπως ακριβώς επιθυμούσε.
Παρά το γεγονός ότι μεγαλουργούν στο εξωτερικό, όπου διατηρούν και τις επιχειρήσεις τους, τα μέλη της οικογένειας Σταμούλη έχουν πάντα στο μυαλό τους την Ελλάδα και τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο γέννησης του αείμνηστου πατέρα τους.
Άλλωστε για αρκετά χρόνια ήταν ιδιοκτήτες του νησιού Οξιά που βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος, μεταξύ Αστακού και Ιθάκης, το οποίο πλέον έχει περάσει στα χέρια του εμίρη του Κατάρ!
Παρά τα γραφειοκρατικά εμπόδια και τις δυσκολίες που έβαζαν φρένο στη μεταβίβαση του νησιού στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, το χρυσό deal έκλεισε αντί περίπου 5.000.000 ευρώ, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες. Το ενδιαφέρον του Εμίρη του Κατάρ για την Οξιά είχε εκδηλωθεί προ ετών σε μια συνάντηση με την οικογένεια Σταμούλη.
Η χρυσή ιστορία της οικογένειας Σταμούλη άρχισε γύρω στα μέσα του περασμένου αιώνα, όταν ο μόλις 12 ετών Σπύρος Σταμούλης από την Ήπειρο άφησε πίσω του την Ελλάδα και έριξε άγκυρα στην άλλη πλευρά του πλανήτη, στη μακρινή Αυστραλία, όπου λίγα χρόνια αργότερα έμελλε να χτίσει τη δική του παντοδύναμη αυτοκρατορία.
Στα χρόνια που ακολούθησαν ο Σπύρος Σταμούλης κατάφερε να ξεχωρίσει για το ήθος και την εργατικότητά του, αναδείχθηκε ως ένα από τα πλέον επιφανή μέλη της ομογενειακής κοινότητας στη Μελβούρνη και πάλεψε σκληρά για να θέσει τους ακλόνητους θεμέλιους λίθους που στηρίζουν το σημερινό οικοδόμημα της πανίσχυρης οικογένειας Σταμούλη.
Συγκεκριμένα, παρά τις όποιες δυσκολίες και τα εμπόδια, ο Σπύρος Σταμούλης ίδρυσε την εταιρεία Gold Metal Soft Drink, ενώ δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των ακινήτων αλλά και των ΜΜΕ με τον ραδιοφωνικό σταθμό 3XY και την εφημερίδα της Αυστραλίας «Τα Νέα».
Το 2004 προχώρησε στην πώληση της επιχείρησης αναψυκτικών και στη συνέχεια επένδυσε τα χρήματα στον ιδιαίτερα επικερδή χώρο των ακινήτων.
Παρόλο που ο Σπύρος Σταμούλης δέθηκε στενά με τη νέα του πατρίδα, δεν ξέχασε ποτέ τη γενέτειρά του. Ανέκαθεν μιλούσε πάντα με θαυμασμό για την Ήπειρο και τους ανθρώπους της, τους οποίους δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει με κάθε τρόπο. Ύστερα από πολλές προσπάθειες κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ζωής του, το Ελληνικό Μουσείο Μελβούρνης, που σήμερα τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος «Ναυσικά Σταμούλη» και στεγάζεται στο κτίριο του πρώην Νομισματοκοπείου, στο 280 William Street, στο κέντρο της Μελβούρνης.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο φουαγέ του μουσείου βρίσκεται κρεμασμένο σε περίοπτη θέση ένα πορτρέτο της κόρης του Ναυσικάς, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 24 ετών, γεγονός που συντέλεσε ιδιαίτερα στη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.
Το 2007, σε ηλικία 69 ετών και έπειτα από γενναία και πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο, ο Σπύρος Σταμούλης έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του έναν επιχειρηματικό κολοσσό που σήμερα διοικείται από τους συνεχιστές της δυναστείας, τον Χάρι και τη Μελίνα Σταμούλη.
ΠΗΓΗ: http://www.kontranews.gr/

709 σχόλια:

1 – 200 από 709   Νεότερο›   Νεότερο»
MantaRay είπε...

Αξιοζήλευτη η περιουσία και η χλιδή... Την χαρακτηρίζει νομίζω όμως, η αμετροέπεια και η ματαιοδοξία του πλούτου. Θα με χαροποιούσε αν μια προσωπικότητα τέτοιου οικονομικού κύρους ήταν αντιστοίχως φιλάνθρωπη.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

MantaRay είπε...

Είμαι κατά της ελεημοσύνης υπο την έννοια ότι καλλιεργεί την οκνηρία εκ μέρους του ευεργετημένου. Είμαι υπέρ όμως της φιλανθρωπίας που εκφράζεται μέσα απο δωρεές για την δημιουργία υποδομών κλπ.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ......

https://www.youtube.com/watch?v=SvPZo52X5vo

MariaT. είπε...

Φαντάζομαι η γυναίκα του δεν σιδερώνει....

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Στο Πράβδανετ έχουν λαλήσει αγαπητοί. Αφρίζουν επειδή ο Σαμαράς - είτε κανείς τον αγαπά είτε τον μισεί έτερον εκάτερον - έθεσε θέμα εναλλακτικής προμήθειας φυσικού αερίου δια να σπάσει η εξάρτηση από τη Ρωσία...Βαθύτατα πατριώτες..

Άλλοι έχουν απογοητευθεί που διαφαίνεται προοπτική ειρηνικής επίλυσης της κρίσεως..

Μα καλά που ζούν στην Παταγονία;

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Δεν πλένει σωβρακοφανέλες αγαπητή;

MantaRay είπε...

Φίλε Σπάρτακε, το πιάτο φαί της ελεημοσύνης, λύνει πιθανόν προσωρινά το πρόβλημα της πείνας, αλλά δεν δημιουργεί τις προυποθέσεις για να βελτιωθεί η ζωή. Τί νόημα έχει πχ το να βγεί μια κυβέρνηση και να δωροδοκήσει τους πολίτες δίνοντας τους απο 200 ευρώ τον καθένα αντί να δημιουργήσει υποδομές ώστε βελτιωθεί η καθημερινότητα τους;....

MariaT. είπε...

ΦΤάνει η φιλανθρωπία να μην γίνεται επιδεικτικά με ένα κουβά νερό στο κεφάλι.

mad max είπε...

στον κοσμο τους!

MantaRay είπε...

classic :)

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Όπως λέγει και η σχετική κινεζική παροιμία. Δώσε ιχθύ στον άπορο και αύριο θα ξαναπεινάσει. Μάθε του να αλιεύει και δεν θα πεινάσει ποτές...

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Γειά σας φίλτατε, τα γνωστά, έκανα σχετικό σχόλιο και εκεί.

MariaT. είπε...

Αυτ´η μάλλον όχι , εγώ , ...ω ναι...

MantaRay είπε...

Aυτό δεν είναι φιλανθρωπία Μαρία μου, ανάσα οικονομική στο youtube είναι :)

MantaRay είπε...

Ακριβώς! Σοφοί οι κινέζοι :)

Κουνουπι είπε...

Βιτσιλοποτσιτλι Βαλε αμα θες clickable kαι τους τιτλους για να μην ψαχνουμε να πατησουμε στο διαβαστε πιοτερα...

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

ΟΡΘΩΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Γειά σου αγαπητή Μαρία! Λογικά θα της έχει αγοράσει το σύστημα σιδερώματος Stirella.

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Μεγάλος κάματος και τούτος όπως και το σιδέρωμα. Μα δεν βρήκαν τίποτις κι ετούτοι δια να απαλλαχθείτε κι εσείς από αυτή τη βαρετή ενασχόληση;

MantaRay είπε...

Sorry δηλαδη, αλλά πότε απέκτησαν αεροπορία οι ρωσόφωνοι;;;;;; γιατί δεν λένε Ρώσοι να ξεμπερδεύουμε;......

MariaT. είπε...

Ολόκληρη διμοιρία από φιλιπινέζες θα έχει .

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Δια τούτο είναι στυλάκι ο Κωστέτσος αγαπητέ;

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Μα ´´ Ρώσοι ´´ λέγαν μέχρι που διέψευσε η ίδια η Ρωσία κι αποδείχθησαν δια άλλη μια φορά πουτινικότεροι του Πούτιν...

MariaT. είπε...

Δε βαριέσαι , έχω μπει στον αυτόματο πιλότο, εσείς στην οικία σας έχετε βρει κάποια εναλλακτική?

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Απείχα φίλτατε. Αφήσθε που η καράφλα μου δεν θέλει και πολλά δια να πάθει κρυοπαγήματα...

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Ο κόσμος το χει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι....

MantaRay είπε...

Μπάς και επιτάξαν και κανένα υποβρύχιο οι ρωσόφωνοι;....

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Οι χωριάτες πετούν αεροπλάνα. Χειρίζονται αντιαεροπορικά , manpads . Βρε τι μορφωμένο και εκπαιδευμένο πληθυσμό έχει η Ουκρανία....

Τύφλα να χει το Ισραήλ..

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Πολύ καλό, μπράβο Σπάρτακε!

ΘειοςSAM είπε...

θα τους κάνει δώρο ένα ο κιμ γιονγκ ουν

Κουνουπι είπε...

Να δες στο δικο μου :ρ
Το μπλογκ φαντασμα

MariaT. είπε...

Έχει παραγίνει το κακό, δεν αντέχω να βλέπω βιντεάκια ειδικά από γνωστούς στο facebook και θα αρχίσω το κράξιμο

Κουνουπι είπε...

http://tompifteki.blogspot.gr/

MantaRay είπε...

Kαι εγώ για αυτό το απέφυγα :P αφήστε τώρα, στα γεράματα και με πάρεση, ούτε ξελιγωμένη αμερικάνα trailer trash δεν θα μου κάθεται :P

ΘειοςSAM είπε...

..δεν είπαμε η γνωση ειναι δύναμη ;

MantaRay είπε...

Ναι, πιτσιλίσθηκε και ο Justin Bieber έμαθα; :P

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Τον κάλαθο τον απλύτων.

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Εσύ είσαι βρε μπαγλαμά! :) Γειά σου Μπιφτέκι!

MantaRay είπε...

αχχαχααχαχ, δεν αποκλείεται :P

mad max είπε...

"Ο εκπρόσωπος τύπου του Ουκρανικού υπουργείου άμυνας Αντρέι Λυσένκο αναφέρι ότι το σκάφος ήταν μια ακταιωρός του ουκρανικού Ναυτικού. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για θύματα.

Κουνουπι είπε...

ελα ρε συ τρομπετα! αφου το ειχα ξαναγραψει ... α δεν μας παρακολουθεις η τιςγκομενες η εμας διαλεξε :ρ

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Αναφέρεσθε στα ατομικά φέρετρα;

MariaT. είπε...

Τον οποίο κάποια τυχερή σαν κι εμένα τον ¨επιμελείται ¨

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Ακουσα τις προάλλες κάτι ενδιαφέρον στο ραδιόφωνο, οτι η χαμηλή ποιότητα της μουσικής που παίζουν οι σταθμοί, οφείλεται στο γεγονός οτι βασίζονται στα κλικ του youtube, η πλειοψηφία των οποίων γίνεται απο προ-εφηβικής ηλικίας άτομα, 9-12 ετών (!)

MantaRay είπε...

Aναρωτιέμαι όντως τί σόι υποβρύχια να είναι, που έχει και τόσα πολλά.....

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Είμαι λιτός ωστόσο στην αμφίεσή μου φίλτατη, ένα ράσο , ένα ζευγάρι σάνδαλα ...

Παρεκτός και βγαίνω δια μουρνταριλίκι....

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Νομίζω πρόσφατα το defende-point.gr έκαμε ένα αφιέρωμα..Παρωχημένης τεχνολογίας τα περισσότερα ηλικίας μισού και άνω αιώνος..

MariaT. είπε...

ΚΑι πώς δικαιολογεί πως στη ¨φίλτατη¨ την αλλαγή της αμφίεσης?

MantaRay είπε...

Μάλιστα....να αγοράσουμε τότε κανένα. Σίγουρα θα ταιριάζουν γάντι με το επίπεδο οπλικής ετοιμότητας μας :P

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Είμαι αγριόχηρος φίλτατη. Η συμβία ανήκει σε άλλον αιών ηλικίας...

MantaRay είπε...

Μάλιστα.... ώρα για αλκοόλ :)

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

χαχαχα, σαν τεράστιος φαλλός είναι αυτό!

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Αμάν ! Τι διασπορά τεχνογνωσίας! Μένω άφωνος...

MariaT. είπε...

Χμμμμμ. Φακόχοιρος? ΜΟυ κίνησες το ενδιαφέρον, αποχωρώ για την ώρα καθότι πρέπει να επιστέψω στον ¨ αυτόματο πιλότο μου ¨ και ίσως ξαναμπώ λίγο αργούτσικα .
´
´

MantaRay είπε...

άντε και καλά μπήκε μέσα... πώς βγαίνει απο εκεί; με την όπισθεν;;;;

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Καλό κουράγιο και σύντομα στην παρέα μας Μαρία.

MantaRay είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=AoarXuaYjGI

για να σας ανάψω λιγάκι τα αίματα ;)

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ.............

νωντας είπε...

Ο ανθελλην προπονητης της εθνικης μας ομαδος επιμενει να χρησιμοποιει τον σιχαμερο αιθιοπα αγκετοκουμπο και να αφηνει εκτος τα ελληνοπουλα

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Χέλιιιιιιιιι

MantaRay είπε...

απίστευτη κίνηση.... ελπίζω να μην είναι τζιχαντίστρια :P

Γιώργος Γεωργίου είπε...

Πάντως ο πλουσιότερος Έλληνας της Αμερικής είναι στενός φίλος του Πρίγκιπα Παύλου

MantaRay είπε...

suicide submarine; Οι Ιάπωνες είχαν δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο στο τέλος του Β' ΠΠ, αλλά δεν πρόφτασαν να το θέσουν σε ευρεία εφαρμογή...

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Γειά σου φίλε Γιώργο! Ποιός είναι, ξέρεις όνομα?

MantaRay είπε...

πσσσσς! τύφλα να χουν οι tomahawk!!!

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Εχει αγώνα τώρα στον ΑΝΤ1, καλά που το υπενθύμισες, αν και παίζουμε με τις Φιλλιπίνες...

τριαστερος είπε...

ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΑΛΛΛΑΖΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ

MantaRay είπε...

Δεν σας είχα για ρατσιστή...Δεν παίζει μήπως καλή μπαλίτσα; δεν ξέρω, ρωτάω...

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Γειά σου φίλτατε, ωραίο!

νωντας είπε...

απαξιω να σας απαντησω αγαπητε και αν με προκαλεσετε κι αλλο θα υβρισω το σοι σας

Κουνουπι είπε...

δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα ...δεν με φτιαχνει δηλαδη αυτο επαγγελματικο με τιποτα ...Αν ειναι καμια "δικια σου¨και τοχει τοτε ισως αλλαζει

MantaRay είπε...

αφαιρώ το λάικ γιατί εμπλέκονται και συγγενείς στη σπόντα....

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

John Catsimatidis, ενδιαφέρον.

νωντας είπε...

δεν με ενδιαφερει αν παιζει καλη μπαλιτσα εξαλλου οι αιθιοπες εχουν προπονηθει με τις καρυδες στην ζουγκλα και εχει γραψει αυτο στο δ.ν.α τους
δεν μπορω να βλεπω αιθιοπα να φοραει το εθνοσημο αγαπητε

Γιώργος Γεωργίου είπε...

μην κρίνετε μόνο από την εξωτερική εμφάνιση...

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Εννοείται αυτό.

MantaRay είπε...

Προσπαθείστε να το ξεπεράσετε. Χειρότερα είναι να βλέπετε Έλληνες με ανθελληνικά σύμβολα (φεσάκια, σβάστικες, στολές των waffen ss)....

MantaRay είπε...

Τζάμι!

Κουνουπι είπε...

Τα γυαλια του και το προσωπο η και ο εγκεφαλος του δεν εχουνε χρωματα η απλως εμεις δεν τα βλεπουμε;

νωντας είπε...

προτιμω την ηλιθιοτητα των νεοελληνων αγαπητε που δεν γνωριζουν γιατι τα κανουν ολα αυτα παρα εναν απογονο πιθηκου

τριαστερος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕς ΜΛΚΙΕς ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΦΙ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Η Αιθιοπία έχει και πολλούς Χριστιανούς, άσε που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, ας μην είμαστε μισαλλόδοξοι.

"Ο χριστιανισμός διαδόθηκε στην Αιθιοπία τον 4ο αιώνα από τον Έλληνα έμπορο Φρουμέντιο, που έγινε επίσκοπος της χώρας αυτής το 330. Στην Αιθιοπία διαδόθηκε και επικράτησε ο Μονοφυσιτισμός, που αποτελεί μέχρι σήμερα την επίσημη θρησκεία της χώρας. Πολλοί θεωρούν ότι οι Αιθίοπες είναι Κόπτες, αυτό όμως δεν ισχύει γιατί Κόπτες λέγονται μόνον οι Μονοφυσίτες της Αιγύπτου, ούτε υπάρχει ο όρος Κόπτης κάπου στην θρησκεία και στα γραπτά τους."

νωντας είπε...

σταματηστε να προκαλειτε αγαπητε
σας εχω επισημανει επανηλειμμενως να λετε ανοησιες στο ντιφενς και δεν θελω καμμια κουβεντα μαζι σας

MantaRay είπε...

Και εσείς και εγώ την ίδια προέλευση έχουμε....

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Καλησπέρα σε όλους

νωντας είπε...

εισθε σιγουρος αγαπητε?

MantaRay είπε...

Σιγουρότατος

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Το σχόλιο περι "πιθήκου" θα διαγραφεί, ως ρατσιστικό, λυπάμαι.

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Καλησπέρα σας φίλτατη. Βλέπατε καλαθοσφαίριση; Με την εκπνοή της Α περιόδου μας ήλθατε!

ellinas magas είπε...

Kαταραμενο κουνουπι, επαθα απιστευτο brainfuck μεχρι να καταλαβω τι εννοεις. Ε θα ελεγα πως ισχυει το πρωτο :p

νωντας είπε...

οτι καταγομεθα απο τον πιθηκο η οτι εχουμε κοινη προελευση με τον αιθιοπα?

Κουνουπι είπε...

Μα εχει και ενα μηλο βλεπω!
...Τι κανεις εσυ;

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

νωντας είπε...

θα το αλλαξω αγαπητε
μην μπειτε στον κοπο

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Καλησπέρα Σπάρτακε :-)

MantaRay είπε...

Και τα δυο.

νωντας είπε...

το αλλαξα αγαπητε αλλα με προλαβατε

Κουνουπι είπε...

γιατι εγω καταλαβα; αχαχαχαχα :ρ

νωντας είπε...

ειστε φαιδρος αγαπητε μην ξανασχολιασετε σχολιασμους μου

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Δεν με πρόλαβες και το έσβησα, σκοπός ήταν να μην είχε γραφτεί εξ αρχής, υπάρχουν τόσοι ευπρεπείς τρόποι να πούμε τη γνώμη μας χωρίς να είμαστε προσβλητικοί.

νωντας είπε...

μα αλλαξα το πιθηκος και εγραψα ουρακοταγκος

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Είστε και χιουμορίστας, καλό αυτό :)

MantaRay είπε...

Αρχίζω να νιώθω ότι το ντιφένς σας ταιριάζει γάντι....

νωντας είπε...

και υπερτασικος ειμαι αγαπητε γι αυτο θα αποχωρησω καθως ειδα την δερμετζογλου στο σαιτ και θα συγχιστω
καλη σας νυχτα

Κουνουπι είπε...

Γεια σας κυρια Χριστινα Το μπιφτεκι ειμαι (τωρα γιατι αλλαξα σε κουνουπι ειναι αλλη ιστορια)
_ Τι κανουμε καλα;::

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Ναι που το κατάλαβες Καλησπέρα Ναθαναήλ και επι τη ευκαιρία.
Γνωρίζεις και θα γίνω κουραστική να το επαναλαμβάνω ότι διαφωνούμε σε πολλά αλλά και σε κάποια έχουμε συμφωνήσει. Παρ όλα αυτά όμως γνωρίζεις επίσης πως δεν μπορώ να μην αναγνωρίζω όλων την προσφορά. Θα ήθελα λοιπόν δημόσια να σ ευχαριστήσω που μου επεσήμανες το υπέροχο screen shot που με έδειχνε όταν ήμουν λεπτή και το οποίο ήτο κατασκεύασμα κάποιων που στο φινάλε ποτέ και δεν επείραξα, έβρισα, ενόχλησα. Απλά πιθανόν να διαφώνισα σε πολλά απο όσα είπαν ...αλλά πάντα θεωρούσα πως η διαφωνία δεν ειναι κάτ ανάγκη και κακή ..ίσως κάποιες φορές βοηθά στη μάθηση του τι μας αρέσει , τι όχι σε τι συμφωνούμε ή ακόμα καλύτερα πως μπορούμε να στοιχειοθετούμε καλύτερα τις απόψεις μας επι των θεμάτων που συζητούμε.
Παρά το γεγονός ότι ήταν προσβλητικό ή να πω καλύτερα φτιάχτηκε για να με προσβάλλει δεν κατάφερε το στόχο γιατί απλά προσβάλλομαι απο ανθρώπους που γνωρίζω επι προσωπικού και με γνωρίζουν και όχι επειδή μπορεί ίσως πιθανόν να διαφωνώ διαδικτυακά μαζί τους.
Ομως όπως όλοι έχουν παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό όλο και κάποια μικρο ενοχλήματα έχω τα οποία και προσπερνούν εξ απαλών ονύχων.
Παρ όλα αυτά σ ευχαριστώ που το κατέδειξες απλά μου έδειξες ότι μπορεί τα screen shot να μην είναι πάντα και αληθινά...Βλέπεις όλοι κοπτόμαστε για την αλήθεια αλλα προφανώς όταν αφορά άλλους

MantaRay είπε...

κακώς την κοπανάτε φίλτατε....

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Γεια σου Μπιφτέκι ..είμαι καλά σε είχα χάσει έκλεισες και το μπλογκ και δεν έβλεπα τα βρισίδια κάθε μέρα :P :P
Μπορώ να πω ότι μου έλειψαν.
Ελπίζω να σε ξαναδώ να ανοίγεις ένα και εσύ :)

Γιώργος Γεωργίου είπε...

καλα ειμαι!

MantaRay είπε...

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.... θαρρώ πως θα συνεχίσω κατα το δοκούν.....

νωντας είπε...

προστατευω την υγεια μου αγαπητε

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Τα σέβη μου αγαπητή Χριστίνα, καλησπέρα!

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Σε ποία screenshots αναφέρεσθε ότι δεν είναι αληθινά ; Ελπίζω όχι στα δικά μου. Δεν έχω και κανένα λόγο άλλωστε.

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Στο καλό αγαπητέ νώντα να είσαι καλά και να μην συγχίζεσαι

Γρηγορης χωρις Μουστακι είπε...

Aπ οτι αντιλαμβανομαι αγαπητε μαλον εχεται φορεσει το μαγιο σας και συντομα ετοιμαζεσται για βραδινο μπανακι

MantaRay είπε...

Να την προστατεύετε με υγιή και όχι πικρόχολα σχόλια και κατινιές φίλτατε. Νομίζω μπορείτε....

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Οχι δεν εννοούσα εσένα Ναθαναήλ εννοούσα τo screen shot που έδειχνε εμένα με μια κυρία μαζί και όλα τα ονόματα όσων ειναι εδώ στην ατλαντίδα.

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Ενδιαφέρον το άρθρο για τη Νταϊάνα που ανήρτησες, καλό.

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Καλησπέρα Βίτσι

νωντας είπε...

αγαπητε μου εγω ζω για κατινιες
δεν μπορω να ειμαι σε διαδυκτιακο τοπο που ειναι ολοι αγαπημενοι

Γιώργος Γεωργίου είπε...

σ' ευχαριστώ...το μεγαλύτερο μέρος είναι δικό μου έργο

MantaRay είπε...

Καλησπέρα μαμα Τίγρη :P

Κουνουπι είπε...

Τα μπινελικια θα λες...
- Θα δουμε τι θα κανω Εδω και περιπου 1βδομαδα που ξαναμπηκα δεν καταλαβαινω και τι λετε Πρεπει να γινανε διαφορα... !!!

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

χαχααχχαχαχαα Καλησπέρα Σαλάχι μέ έκανες και γέλασα οκ είπαμε έχω κάποια άλφη βήτα γάμα ηλικία αλλά αν ειναι έτσι να κάνω και αίτηση για πολύτεκνη :P

νωντας είπε...

να φατε σκατα αγαπητε

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Υστερα απο δική μου προτροπή στον εκεί συντονιστή, διεγράφησαν.

MantaRay είπε...

Τώρα για κάποιους που θα πρέπει να τους περιλάβουν οι κηδεμόνες τους ας μην πούμε :P

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Φτιάχτο να μπαίνουμε κι εκεί.

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Ε τα καθημερινά όπως και στην κοινωνία.
Εχεις δεί την Ελληνική ταινία η αυλή;
ν δεν την έχεις δει σου συνιστώ να την δεις και αν θες να σου δώσω και το λινκ
Εκεί θα δεις την Ελλάδα απο τότε μέχρι σήμερα.
Απο τότε που ξεκίνησαν στα πεζοδρόμια και στις αυλές , μετά μπηκαν στις πολυκατοικίες και στα οροφοδιαμερίσματα και κατέληξαν να ψηφίζονται για να πλακώνονται για το καλό του λαού

Γρηγορης χωρις Μουστακι είπε...

Σας αγαπω πολυ καλο μπανιο αγαπητε και να μας γραφεις

Γρηγορης χωρις Μουστακι είπε...

σας παρακαλω κ στειλτε για ενα βραδινο μπανιο τον ωραιο απο κατω

νωντας είπε...

να εισθε καλα αγαπητε
θα σας παρακολουθω και μπαναρισμενος
ειπα και πριν δεν μπορω να ειμαι σε σαιτ με αγαπημενους σχολιαστας
θα περιμνω να ξεμαλλιαστητε

Κουνουπι είπε...

Αχαχα Τα παιξες και θελεις αποσυμφορηση πονηρε;
...Μπα δεν την ξαναπαταω :ρ

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Βίτσι δεν έχει να κάνει με την προτροπή ή όχι. Γνωρίζεις ή αν θες όσοι μπορούν να με γνωρίζουν απο τα γραπτά μου πως μπορεί να διαφωνώ με πολλοί κόσμο μπορεί και να τσακωθώ ή αν θες να λογοφέρω αλλά κατινιές δεν έχω μάθει να κάνω στην ζωή μου .Αφενός δεν ειναι του χαρακτήρα μου αφετέρου δεν θεωρώ ότι προσφέρουν κάτι. Αρα λοιπόν δεν κατανόησα ποτέ γιατί θεωρεί ο κόσμος πως να φέρεται έτσι σε κάποιον που μπορεί να μη συμφωνεί με τα λεγόμενα ή με τις πράξεις του πρέπει να προσφεύγει σε αυτά.
Υπάρχει ο δρόμος της αδιαφορίας αλλά και του διαλόγου με επιχειρήματα. Κάτι που ποτέ δεν αρνήθηκα σε κανέναν .Ισα ίσα το αντίθετο.

MantaRay είπε...

Τουλάχιστον να υπάρχει λόγος... όχι εξ επι τούτου, επειδή μας το προστάζει η καφρίλα που μας δέρνει....

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Ο κηδεμόνας Σαλάχι παραλαμβάνει μέχρι τα 18 απο κει και πέρα ο καθένας έχει τον δικό του κηδεμόνα τον ίδιο του τον εαυτό. Απο αυτόν κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει ποτέ όσο και αν κρύβεται , όσο και αν πάει κόντρα στον ήλιο γι να μη τον παρακολουθεί η σκιά του αλλά να τον ακολουθεί. Θα είναι πάντα εκεί

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Παρεκτρέπεσαι, ντροπή.

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Δεν επιτρέπονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί εδώ.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

Οι υπερτασικοί που δε λαμβάνουν αγωγή,
διατρέχουν:


7 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου
3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο εμφράγματος μυοκαρδίου
6 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο για εμφάνιση καρδιακής ανεπάρκειας
3 φορές για αορτικά ανευρύσματα και αρτηριοπάθεια των κάτω άκρων.
Να το κοιτάξετε κύριε Νώντα .

νωντας είπε...

κυριε διαχειριστα προτιμω να με κανετε μπαν παρα να μου σπαζετε τους ορχεις καθε λιγο με τις παρατηρησεις σας

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Οταν είναι ευπρεπής μπορεί να γράφει ελεύθερα τη γνώμη του, τα σχόλια με χαρακτηρισμούς διεγράφησαν.

MantaRay είπε...

Η εγκεφαλική ηλικία δεν προσμετράται ε;.....

ellinas magas είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=kRt2sRyup6A

Κουνουπι είπε...

Για το Οι κυριες της αυλης θα λες
...Οκ ας πουμε πως καταλαβα στο περιπου

MantaRay είπε...

Γλυκό και ξεσηκωτικό :)

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Ενθυμήθην τους μαυροπουκαμισάδες φίλτατε.

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Οχι γιατί ο εγκέφαλος αν δεν ειναι διαγνωσμένο ότι έχει θέμα απο τη βρεφική ηλικία χρησιμοποιήται με δόλο απο τον κατέχοντα αυτό για να μπορεί να την βγάζει κοινώς λάδι...Αρα όχι.

MantaRay είπε...

αχαχαχαχαχαχαχχ, δεν μπορώ παρα να παρατηρήσω ότι διαθέτετε σπάνια φλέβα αναρχικού χιούμορ :P

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Σωστά έχεις δίκιο αυτό.
Αν στην Ελλάδα είμασταν λιγότερο καχύποπτοι με τους Ελληνες
Περισσότερο της πράξης και όχι των λόγων , καθότι είμαστε ότι πράττουμε και όχι ότι λέμε.
Κοιτούσαμε τον εαυτό μας τι κάνει σωστό και δεν κατακρίναμε τον άλλον τι δεν κάνει και
Μαθαίναμε και απο τα λάθη των άλλων αλλά και απο τα δικά μας χωρίς να ευχόμαστε να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα ξέρεις τι θα είμασταν;










Ενας άλλος λός.

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Λες τα αυτονόητα αγαπητή, τα οποία όμως για κάποιους είναι άγνωστα, δυστυχώς.

MantaRay είπε...

Μπάς και είστε ο Ponzi;;;;;

νωντας είπε...

τελειωσα το εξαταξιο γυμνασιο στα 21 αγαπητε λογω της κοντρας μου με την εξουσια

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Βίτσι θα σε παρακαλούσα να μη τον κάνεις μπάν να του δώσεις την κατάρα της επιλογής....Γιατι τελικά η επιλογή ειναι κατάρα καθώς δεν μπορείς παρά να βρίσεις τον εαυτό σου που την έκανες

MantaRay είπε...

Καλά σας πήρα πρέφα :P

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Βιτσι έχω κατηγορηθεί και δεν μιλώ επι προσωπικού απο το πλείστον των σχολιαστών ένθεν κακείθεν γιατί ;
Να σου πω γιατί
Γιατί δεν είμαι της άποψης πως πάντα ένας έχει το δίκιο και ένας το άδικο και πως πάντα ειναι ο ίδιος.
Γιατί θεωρώ πως η διαφωνία και η αντιπαράθεση σε ανθρώπινα όρια μόνο καλό μπορεί να επιφέρει ακόμα και με την λογική ότι συμφωνώ ότι διαφωνώ σε όλα.
Γιατί το να λες ότι είσαι άνθρωπος με το να είσαι άνθρωπος έχει τόση διαφορά όσο ο ήλιος με το φεγγάρι. Και οι δυο πλανήτες μόνο που όταν το ένα δύει το άλλο ανατέλλει.

Γιώργος Γεωργίου είπε...

τα βυζιά τι ημερομηνία γενήθηκαν? θυρίο είναι

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

ΕΥΓΕ ΒΙΤΣΙ !!!!!

νωντας είπε...

ομολογουμενως εξαιρετικο γκομενακι

Κουνουπι είπε...

Δεν ξερω ρσ τι λες αλλα εγω διαφερω
...Και τους πληθυντικους -δηλαδη τα εμεις και τα παρομοια δεν τα παω
...(γ@μησε τα Εχουμε δουλεια εμεις να κανουμε στα μπλα μπλα) ...

the eye είπε...

αοματος... :)

MantaRay είπε...

Χμ,.... κινδυνεύοντας να βγώ όφ, φρονώ Χριστίνα μου ότι ο Νώντας σου επιτίθεται αφ ενός επειδή είναι αναρχικό πειραχτήρι και είναι φύσις του, αφ ετέρου διότι μάλλον νομίζει ότι ανήκεις στην ΧΑ :P


Και πάλι άνευ παρεξηγήσεως, μια εκτίμηση κάνω και μία υπόθεση.

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, να είσαι καλά.

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Η Νορβηγία μπορεί να είναι μεγάλος εξαγωγέας πετρελαίου, ωστόσο με γρήγορους ρυθμούς μεταβάλλεται σε υπόδειγμα καθαρής ενέργειας καθώς οι πολίτες της έχουν τρελαθεί με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Τον μπελά τους έχουν βρει οι Νορβηγοί με την ραγδαία άνοδο στις πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Οι συναρμόδιοι υπουργοί της χώρας ψάχνουν να βρουν λύση σε μία σειρά από προβλήματα που πηγάζουν από το γεγονός ότι στην πλούσια σε πετρέλαιο Νορβηγία, όλο και περισσότεροι πολίτες, αποφασίζουν να αγοράσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

"Έχει γίνει πρόβλημα", λέει ο Erik Haugstad, οδηγός λεωφορείου στο Όσλο, όπου μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών αυτοκινήτων "μποτιλιάρονται" στις λεωφορειογραμμές, όπου και νόμιμα μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Επίσης τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και αστικά διόδια, αφού κυκλοφορούν με μπαταρίες, ενώ πάνω απ 'όλα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως αυτά τα αυτοκίνητα απαλλάσσονται από τους υψηλούς φόρους πωλήσεων της Νορβηγίας και του ΦΠΑ.

Η Νορβηγία στην προσπάθειά της να δώσει κίνητρα για την περικοπή των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου από την κυκλοφορία των οχημάτων, η οποία αντιπροσωπεύει το 10% των συνολικών εκπομπών στη σκανδιναβική χώρα, οδήγησε σε άλλο αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι Νορβηγοί αγόρασαν μαζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, έτσι αυτή την στιγμή κυκλοφορούν στο Όσλο 32.000 από αυτά, με την Νορβηγία να είναι η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα επί του πληθυσμού.

"Είμαι οδηγός λεωφορείου και αυτό που θέλω είναι να μεταφέρω τους επιβάτες όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Έτσι δεν θέλω να παραμείνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στις λεωφορειοδρόμους και να τα βρίσκω μπροστά μου", λέει ο Haugstad.

"Αυτές οι καθυστερήσεις έχουν κόστος στην κοινωνία. Εκατοντάδες επιβάτες καθυστερούν στην κίνηση για να ευνοηθούν μερικές δεκάδες οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων", σημειώνει.
Έτσι οι Νορβηγοί μπαίνουν σ' έναν φαύλο κύκλο, αφού μη θέλοντας να καθυστερούν με τα ΜΜΜ, αγοράζουν και αυτοί με την σειρά τους ηλεκτρικό αυτοκίνητο, και το πρόβλημα γίνεται χειρότερο.

Πάντως για την ώρα οι πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνεχίζουν να αυξάνονται. Από την Nissan έως την Tesla, η αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει φτάσει το 13%.

Ένα βασικό μοντέλο ηλεκτρικού αυτοκινήτου κοστίζει 79.000 ευρώ ενώ λόγω της δημοτικότητας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων (αφού θα παραμείνουν τα κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου έως και το 2017) αναμένεται να φτάσουν τις 50.000.

Από τις φορολογικές ελαφρύνσεις το κράτος θα χάσει περί τα 500 εκατ. ευρώ, με την πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Erna Solberg, να λέει: "δεν μπορώ να υποσχεθώ στους οδηγούς ότι θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις φοροελαφρύνσεις για τα προνόμια για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στο μέλλον".

νωντας είπε...

αγαπητη δερμετζογλου πιστευω πως ηλθεν η ωρα να δωσουμε τα χερια
(ελπιζω να μην ειναι αληθεις οι φημες του ντιφενς οτι δηλαδη το χερι σας ειναι μουρνταρικο και απωλεσω το πανακριβο δαχτυλιδι μου

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Ενδιαφέρον...

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Θα σταθώ στον πολιτικό πολιτισμό των Νορβηγών που συνοψίζεται στη δήλωση του πρωθυπουργού που δεν διάλεξε να χαιδέψει αυτιά, στην τελευταία παράγραφο...

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Κουνούπι η διαφορά των ανθρώπων εμπίπτει στην μοναδικότητα του ατόμου άλλο αυτό. Και γω δεν μιλώ στον πληθυντικό παρά σπάνια...
Δεν δείχνει ο πληθυντικός τον σεβασμό ούτε τον έχει στην αγκαλιά του ίσα ίσα ξέρεις πόσες φορές μπορεί κάποιος ν προσβάλλει χρησιμοποιώντας τον ;
Πολύ περισσότερες και με καλύτερα αποτελέσματα απο τον ενικό

ΒΙΤΣΙΛΟΠΟΤΣiΤΛΙ είπε...

Γειά σου φίλε, όντως....:)

νωντας είπε...

οχι αγαπητε δεν μπηκα στην διαδικασια να ψαξω αν ανηκει στην χρυση αυγη
απλα με κανει ταυρο εν υαλοπωλειο γυναικα να γραφει σε σαιτ στρατιωτικου περιεχομενου

the eye είπε...

ενα ματι ειχα, και αυτο με καταρακτη.. καταφερες να το χασω κι αυτο...
θα βαλω τον φιρικι να μου διαβαζει τα σχολια στο εξης! ακουσα οτι οι αρχισυναγωγοι ειναι καλοι ανθρωποι!

νωντας είπε...

μην υβριζετε αγαπητε διατι θα σας καταδωσω στον διαχειριστη

MantaRay είπε...

Καλά, αυτό δεν έχει να κάνει κατ αρχάς γιατί πλέον δεν είναι καθαρά στρατιωτικού περιεχομένου, αλλά θα έλεγα "ποικίλης ύλης". Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί μια γυναίκα να μην έχει άποψη όχι για οπλικά συστήματα κλπ, αλλά για θέματα γεωπολιτικής; Με συγχωρείτε αλλά ένας τέτοιος αποκλεισμός είναι ανερμάτιστος.

ellinas magas είπε...

18 xρονη αυτη? 0.ο
Μαλιστα..

Κουνουπι είπε...

αχαχα κατι εγραφα και το εχασα:ρ Οκ α λεμε μετα για το θεμα

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Αγαπητό Σαλάχι,
Ο Νώντας ανήκει στην κατηγορία των ανδρών μιας άλλης εποχής...πιθανόν ή θα ήθελε να φαίνεται έτσι .
Με τη μόνη διαφορά ότι είτε του αρέσει είτε όχι εγώ θα συνεχίσω να γράφω όπου θεωρώ ότι χρειάζεται. Και θα το κάνω όχι για να τον νευριάσω διότι προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορη ακόμα και αν του ανέβει η πίεση απο τα γραπτα μου στο 25 αλλά γιατί έχω άποψη και θα την εκφράζω.
Αν θεωρεί ότι δεν μπορεί να με ανεχτεί έχει την επιλογή να αποχωρήσει απο όπου είμαι.

Γιώργος Γεωργίου είπε...

ναι φίλε, εγγονή του Βασιλιά Κωνσταντίνου

Χριστίνα Δεμερτζόγλου ™ © ® είπε...

Δεν το βρήκα εγώ αχχαχααχαχαχ

νωντας είπε...

διοτι παραμελει το νοικοκυριο της
πλεον με εκνευριζει περισσοτερο η τατιανα μαυροπουλου

ellinas magas είπε...

Μια τετοια θες εσυ και θα γινεις ευτυχισμενος πιστευω. Σωστος?

MantaRay είπε...

Και ποιοι είμαστε εμείς για να θέσουμε κανόνες ευπρεπούς και εύρυθμου συμπεριφοράς; Ο καθένας όπως επιλέγει αυτοδιαχειρίζεται...

Γιώργος Γεωργίου είπε...

ολόσωστος

ellinas magas είπε...

xaxaxaxa :)

νωντας είπε...

αφηστε τις ασυναρτησιες αγαπητε δεν δυναμαι να σας παρακολουθησω

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

Δύο τα εναντιώτατα ευβουλία είναι, τάχος τε και οργήν.

MantaRay είπε...

ομιτζί!!!!

νωντας είπε...

δειτε τι γραφει αγαπητε
ειπα εγω ποτε οτι δεν ειναι ευπρεπης η συμπεριφορα της δερμετζογλου?

MantaRay είπε...

Για αυτό είναι σε γραπτή μορφή τα σχόλια, για να τα διαβάζετε όσες φορές επιθυμείτε, μέχρι να τα κατανοήσετε :)

Ναθαναήλ Φιρίκης είπε...

Και η ψηλάφησις καλή είναι αγαπητέ.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

Μιλάτε για φήμες οι οποίες είναι αναπόδεικτες και μειωτικές για ένα πρόσωπο.

MantaRay είπε...

H δική σας είναι που στερείται ευπρέπειας και είναι και προκατειλημένη.

νωντας είπε...

επιμενετε για να μου ανεβασετε την πιεση αγαπητε
θα στειλω μηνυμα στην αστυνομια διαδυκτιου αν παθω κατι να ζητησουν την αι πι σας απο τον διαχειριστη και να ζητησει αποζημιωσει η οικογενεια μου απο εσας

MantaRay είπε...

καλώς. Θέλετε να πούμε ένα τραγουδάκι;

Κουνουπι είπε...

ναι ρε συ για βαμμενη κανει

νωντας είπε...

αγαπητε μου δεν υποστηριξα ποτε πως εχω ευπρεπη συμπεριφορα

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

Renitec 5mg και όλα θα πάνε καλά,

νωντας είπε...

εσεις αηαπητε εισθε ιατρος?

Κουνουπι είπε...

Αμα την δεις αυτην ξεβαφη παιζει να μοιαζει και σαν τα γκρεμλινς

Κουνουπι είπε...

ελεος αχαχαχαχα :ρ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 709   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου