Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

"Καλλιστεία Μις Χίτλερ διοργανώνουν Ρώσοι Νεοναζί"



"Ομάδα νεοναζί  Ρώσων και Ουκρανών διοργάνωσαν έναν διαφορετικό «διαγωνισμό ομορφιάς». Οι οπαδοί του Χίτλερ μέσω του διαδικτύου οργάνωσαν καλλιστείαγια να αναδείξουν την πιο όμορφη νεοναζίστρια η οποία επισήμως θα αποκαλείται « Μις Όστλαντ» αλλάς στους κύκλους αυτούς αποκαλείται «Μις Χίτλερ»...


Η ονομασία του διαγωνισμού είναι εμπνευσμένη από το όνομα που είχε δώσει ο Αδόλφος Χίτλερ στην περιοχή της Ουκρανίας και της Βαλτικής όταν ήταν υπό την κυριαρχία του Γ’ Ράιχ.

Αυτό που απαιτείται από τις διαγωνιζόμενες είναι να ποστάρουν μια φωτογραφία τους στο ναζιστικό γκρουπ στο αντίστοιχο ρωσικό «Facebook», το Vkontakte, η οποία θα πιστοποιεί και την ομορφιά τους και τα φρονήματα τους.



Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα Vocativ μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 γυναίκες από διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και περιοχές της Ρωσίας.



Επιπλέον, οι υποψήφιες ενθαρρύνονται να σημειώσουν κάτω από τη φωτογραφία τους γιατί  «αγαπούν και τιμούν το Γ’ Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ».

Γενικότερα, η ιστοσελίδα έχει πάνω από 7.000 μέλη και είναι γεμάτη φωτογραφίες ηγετικών στελεχών των Ναζί και τη δική τους εκδοχή της ιστορικής αλήθειας.

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα λάβει δώρο ένα ειδικά σχεδιασμένο κόσμημα με σύμβολα του καθεστώτος του Χίτλερ."


ΠΗΓΕΣ: nydailynews.com
                paraskhnio.gr
                thetoc.gr
-------------------------------------------------------------------

Η ευαίσθητη πλευρά του Αδόλφου, όταν η μητρότητα άλλαξε τη ζωή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου