Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

«Δάκτυλο» Ζωής βλέπουν πίσω από τα πόθεν έσχες στο Μαξίμου





Γιατί στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι το περιβάλλον της πρώην ΠτΒ είναι πίσω από τις υποθέσεις Φλαμπουράρη και Σταθάκη...

Οι υποθέσεις των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των υπουργών Αλ. Φλαμπουράρη και Γ. Σταθάκη έβαλαν την κυβέρνηση σε σκληρή δοκιμασία για πρώτη φορά μετά την νέα εκλογή της. Ο κ. Φλαμπουράρης έσπευσε πρώτος να παραδεχθεί ότι το θέμα της μετοχικής συμμετοχής σε εταιρεία αφορά τον ίδιο. Ο κ. Σταθάκης προχώρησε με καθυστέρηση στην παραδοχή ότι η συμπληρωματική δήλωση για ξεχασμένη κατάθεση 1 εκατ. ευρώ αφορά τον ίδιο, διευκρινίζοντας ότι η παράλειψη ήταν στη δήλωση του 2012 και ότι στις επόμενες η συγκεκριμένη κατάθεση αποτυπώθηκε κανονικά.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι πίσω από τη διακίνηση της πληροφορίας για τα προβληματικά «πόθεν έσχες» βρίσκεται το περιβάλλον της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής ήταν αυτή που τον Μάιο του 2015 συγκρότησε με απόφαση της την επιτροπή «Πόθεν Έσχες».

Οι αναταράξεις από την υπόθεση Σταθάκη δεν είναι τίποτε μπροστά στον φόβο που εκδηλώνεται εντός της κυβέρνησης για αποκαλύψεις γύρω και από άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας», μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεσπάσει καταιγίδα από θέματα ηθικοπολιτικής τάξης, για τα οποία στο Μέγαρο Μαξίμου αναζητούν τρόπους αντιμετώπισής τους…




ΠΗΓΗ: http://www.fortunegreece.com/article/dachtilo-zois-vlepoun-piso-apo-ta-pothen-esches-sto-maximou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου