Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Σκληρή πραγματικότητα...

 


Νέα χαμηλά κατέγραψαν, στο Χρηματιστήριό μας, διάφοροι δείκτες και μεταξύ άλλων οι Τραπεζικές μετοχές! Στον αντίποδα, η ανεργία, μόνον τάσεις καθοδικές δεν διαφαίνεται να έχει! Το ασφαλιστικό τείνει να γίνει η «ταφόπλακα» της Κυβέρνησής μας! Οι φόροι και οι κάθε είδους εισφορές έχουν πάρει για τα καλά πορεία ανιούσα! Όλα καλά δηλαδή, όλα ωραία...


Απεργοί κάθε επαγγέλματος ελπίζουν, για άλλη μια φορά, σε θαύματα! Με τις φωνητικές τους χορδές να πάλλονται σε ρυθμούς επαναστατικούς, με την γροθιά τους υψωμένη στο τέμπο των ρυθμιστών της πορείας και με τα πανό να αναγράφουν συνθήματα βγαλμένα από την σοσιαλιστική «παραδεισένια» εποχή του πάλαι ποτέ ισχυρού ΠΑΣΟΚ,  οι απελπισμένοι πλέον εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και κάθε λογής τροφοδότες, με σκληρή δουλειά και αίμα, του σάπιου Ελληνικού κατεστημένου, δεν φαίνεται να έχουν κατανοήσει την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει!

Δυστυχώς, ανώδυνες λύσεις δεν υπάρχουν! Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, ή αγνοεί τα βασικά ή αποσκοπεί στην παραπληροφόρηση και στην απονομή φρούδων ελπίδων! Χωρίς λοιπόν  να μπούμε σε λεπτομέρειες επί λεπτομερειών,  οι λύσεις, όσον αφορά το ασφαλιστικό, είναι οι εξής: ή ανεβάζουμε τις ασφαλιστικές εισφορές και τους φόρους ή κόβουμε τις συντάξεις! Άλλη λύση δεν υπάρχει! Ναι, προφανώς θα πρέπει να κυνηγήσουμε όσους και όσες, σε βάρος πάντα του κοινωνικού συνόλου, απέκτησαν περιουσίες αμύθητες μέσω παρανομιών και φοροδιαφυγής. Προφανώς θα πρέπει να εντοπίσουμε κάθε λογής αδικία που συντελείται εις βάρος του καθημερινά μοχθούντος εργαζόμενου-επαγγελματία. Όμως, αφού κυριολεκτικά χρεοκοπήσαμε, πρέπει να πάψουν να πληρώνονται συντάξεις πάνω από 2.000 ευρώ. Θα πρέπει να κοπούν οι διπλές, οι τριπλές και οι τετραπλές συντάξεις που απλόχερα, επί σειρά ετών, μοιράζονται αδίκως!

Την ημέρα που ο μέσος Έλληνας θα καταλάβει πως οι δυσάρεστες αλήθειες είναι προτιμητέες σε σχέση με τα ευχάριστα ψέματα, θα έχει γίνει η αρχή της αλλαγής. Την ημέρα που ο Έλληνας θα κατανοήσει πως η λύση δεν βρίσκεται «δεξιά» και «αριστερά» αλλά μπροστά, θα έχουμε διανύσει μεγάλα βήματα προς την «λύτρωση»! Την ημέρα που θα ξυπνήσουμε γνωρίζοντας ότι τίποτα σε αυτό τον κόσμο δεν είναι δωρεάν, ότι για τα χάλια μας δεν ευθύνεται το κακό μάτι, το Ισλάμ, οι ψεκασμοί, ο καπιταλισμός, η Μέρκελ και η μαύρη γάτα της γειτόνισσας, την ημέρα που θα πάψουμε να ψάχνουμε σωτήριες, μαγικές λύσεις στα τρισεκατομμύρια του Σώρρα, στην δικτατορία του προλεταριάτου, σε διαγραφές χρεών επονείδιστων και επαχθών, σε ζώδια και… αγιότητες, τότε και μόνον τότε, θα μπορέσουμε πραγματικά να αρχίσουμε να ελπίζουμε ξανά!

Βασικό αίτημα όλων, θα έπρεπε να είναι, η όσο το δυνατόν σμίκρυνση του Κράτους! Το μεγάλο Κράτος έχει και μεγάλα έξοδα! Τα μεγάλα έξοδα απαιτούν υψηλούς φόρους, που πληρώνουν, προφανώς, οι Πολίτες! Όσο δε, μας κυβερνούν λαϊκιστές, δημαγωγοί, ιδεοληπτικοί και πάσης φύσεως πολιτικοί απατεώνες, όλων των χρωμάτων, τα όνειρα των ικανών, των εργατικών και των δημιουργικών ανθρώπων, θα θυσιάζονται στον βωμό του Κρατισμού και της ιδεολογίας των «βδελλών» που βρίσκονται κολλημένοι στο χρεωκοπημένο και γερασμένο «σώμα» του Έθνους μας, απομυζώντας και την τελευταία σταγόνα αίματος που έχει απομείνει και που μας κρατά στην ζωή.



ΠΗΓΗ: freewill

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου