Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Το υπόγειο καταφύγιο του Τίτο

 



4,6 δις δολάρια είχε στοιχίσει το υπόγειο καταφύγιο που είχε κατασκευάσει ο Τίτο κατά τη διάρκεια της παντοδυναμίας του…

25.000 τετρ. μέτρα που μπορούσαν να φιλοξενήσουν για 6 μήνες 350 άτομα. Στελέχη της κυβέρνησης και υψηλά στρατιωτικά στελέχη με τις οικογένειες τους.

Ήταν η τρίτη , σε οικονομικό μέγεθος, επένδυση που έκανε τότε ο Τίτο μετά από την μεγάλη ναυτική βάση “Λορα” στο Σπλιτ της Κροατίας που στοίχισε 5 δις και το υπόγειο αεροδρόμιο στο Μπιχατς της Βοσνίας που στοίχισε τότε 8 δις δολ.



Το υπόγειο πυρηνικό καταφύγιο βρίσκεται στη Βοσνία και εκτός από την ασφαλή και άνετη ζωή που μπορούσε να προσφέρει , είναι απολύτως ασφαλές πλήρως στις απαιτήσεις για τη διοίκηση και τον έλεγχο των κρατικών σε περίπτωση κλιμάκωσης της κρίσης στον πλανήτη και την απειλή του πυρηνικού πολέμου. 
 

Το σύστημα εξαερισμού είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να έχει μια σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 21 και 23 βαθμών Κελσίου και υγρασία μεταξύ 50 και 80% . 


Επίσης διαθέτει 3 ηλεκτρογεννήτριες των 450 kw, χειρουργεία, αποθήκες καυσίμων 50 τ αίθουσες συνεδριάσεων πλήρες τηλ .δίκτυο, πισίνα με 150 κυβ.μέτρα πόσιμου νερού και υπερπολυτελή δωμάτια και γραφεία για τον Τίτο και την σύζυγο του Γιοβανκα Μπροz.




ΠΗΓΗ: https://www.votegreece.gr/archives/12128

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου