Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Οργανωμένη επιχείρηση από τη Τουρκία να κατακλύσει τη χώρα μας με λαθρομετανάστες

 


Οι εικόνες από τον Έβρο μιλούν από μόνες τους. Οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν βάλει μπροστά οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης κατακλύζοντας την πατρίδα μας με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς από την Τουρκία.

Όπως προκύπτει από πληθώρα βίντεο και εικόνων οι Τουρκικές αρχές συνεργάζονται πλήρως με κυκλώματα δουλεμπόρων προωθώντας τους αλλοδαπούς στα μικρασιάτικα παραλία και τον Έβρο. Ανώτατοι αξιωματικοί του ΓΕΕΘΑ επισημάνουν στον γράφοντα πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή αφού όλες οι πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές συγκλίνουν σε σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.



Ως εκ τούτων στον Έβρο έχουν προωθηθεί στρατιωτικές δυνάμεις από σχηματισμούς της κεντρικής Μακεδονίας ενώ στα νησιά έχουν αυξηθεί οι δυνάμεις του ΛΣ. Στον Έβρο εκτελούνται επιχειρήσεις αποτροπής και ευτυχώς ο κύριος όγκος των αλλοδαπών δεν έχει καταφέρει να εισέλθει σε ελληνικό έδαφος.

Το ευτυχές είναι πως η ελληνική πολιτική ηγεσία φαίνεται (ας ελπίσουμε) να έχει αντιληφθεί ότι η μαζική εισροή αλλοδαπών συνιστά βραδυφλεγή βόμβα στα εθνικά και κοινωνικά θεμέλια. Επιπρόσθετα, άπαντες στον πολιτικό κόσμο οφείλουν να αντιληφθούν πως πρόκειται για απειλή ασύμμετρου χαρακτήρα και διεξαγωγή επιχειρήσεων υβριδικού πολέμου από τη πλευρά της Τουρκίας. Η προσοχή τώρα πρέπει να είναι σε τυχόν προβοκάτσιες που επιχειρήσουν εντός Ελλάδας οι Τούρκοι.

Η Τουρκία αποκτά την «Ειδομένη» της στην ανατολική Θράκη – Επίθεση από Τσαβούσογλου

«Κοιτάξτε ποιος μας δίνει μαθήματα για το διεθνές δίκαιο! Χωρίς ντροπή πετούν δακρυγόνα κατά χιλιάδων αθώων που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορά τους. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σταματούμε όσους εγκαταλείπουν τη χώρα μας, αλλά είναι καθήκον της Ελλάδας να τους συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε ανθρώπους!».

Αυτά ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας στην τοποθέτηση του Νίκου Δένδια.

 Η Τουρκία δεν περίμενε την αντίδραση της Αθήνας και το σφράγισμα του Έβρου εγκλωβίζοντας χιλιάδες πρόσφυγες στα σύνορα με την Ελλάδα. Έτσι τώρα θα αναγκαστεί να διαχειριστεί έναν καταυλισμό στην ανατολική Θράκη με τον κίνδυνο να μετατραπεί σε μόνιμος.


ΠΗΓΗ: https://defencereview.gr/organomeni-epicheirisi-apo-ti-toyrkia/
https://www.viadiplomacy.gr/i-tourkia-apokta-tin-idomeni-tis-stin-anatoliki-thraki-epithesi-apo-tsavousoglou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου