Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Ο σαστισμένος Ερντογάν με το… γλυπτό του Ράμα: Τυλίξτε το καλά, είπε στους αστυνομικούς του



Ένα αμφιβόλου αισθητικής γλυπτό δώρισε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα στον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στα Τίρανα.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:


Ράμα: Αυτό το έφτιαξα μόνος μου με τα χέρια μου.

Ερντογάν: Έχεις τέτοιο ταλέντο;

Ράμα: Μα είμαι ένας σοβαρός καλλιτέχνης! Αυτό είναι για το σπίτι σας.


Μετά την στιγμή αμηχανίας, ο Ερντογάν το ‘ριξε στις αυστηρές συστάσεις προς τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν για να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη μεταφορά του δώρου στην Τουρκία προκειμένου να μην καταστραφεί.

Είπε μάλιστα ανοιχτά πως δεν εμπιστεύεται τους εργαζόμενους στο πρωτόκολλο με τον αστυνομικό να δεσμεύεται να το τυλίξει ο ίδιος.

«Αυτό προσέξτε το να μην πάθει κάτι», είπε ο Ερντογάν με τον αστυνομικό του να απαντά «μάλιστα κύριε, οι συνάδελφοί μου ξέρουν». Ο Ερντογάν επανήλθε όμως και τον ρώτησε ποιους συναδέλφους αναφέρεται. Όταν ο αστυνομικός του απάντησε ότι μιλά για τους εργαζόμενους στο πρωτόκολλο ο Ερντογάν είπε «καλά άσε αυτούς στο πρωτόκολλο, το τι δεν έχουν σπάσει…». Τελικά ο αστυνομικός δεσμεύτηκε να τυλίξει μόνος του το έργο του Αλβανού πρωθυπουργού.




ΠΗΓΗ: https://hellasjournal.com/2022/01/o-sastismenos-erntogan-me-to-glipto-tou-rama-ke-i-prosvlitikes-entoles-stous-astinomikous-tou-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου