Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ξεκίνησε η απόψυξη του Πέτρου Γαϊτάνου ενόψει του Πάσχα



Ο καλλιτέχνης φυλάσσεται σε ειδικες εγκαταστάσεις της Εκκλησίας στους -196 βαθμούς Κελσίου.

Τη διαδικασία απόψυξης του Πέτρου Γαϊτάνου προκειμένου να είναι έτοιμος για τις παραδοσιακές του εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα ξεκίνησε χθες η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόψυξη του γνωστού καλλιτέχνη αναμένεται να διαρκέσει μία εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια θα ελεγχθούν τόσο η λειτουργία της φωνής του όσο και οι μπούκλες του από μητροπολίτες του τμήματος Κρυογενετικής της Ιεράς Συνόδου.

Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των θρησκευτικών γιορτών ο Πέτρος Γαϊτάνος φυλάσσεται σε ειδικό θάλαμο σε εγκαταστάσεις της Εκκλησίας, σε θερμοκρασία που αγγίζει τους -196 βαθμούς Κελσίου, προκειμένου να παραμένει αναλλοίωτος στο χρόνο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εκκλησίας ο Πέτρος Γαϊτάνος -που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις ηλικίες από 90 έως 120 ετών- θα μπορεί με τη μέθοδο αυτή να συνεχίσει να ερμηνεύει θρησκευτικούς ύμνους τουλάχιστον μέχρι το 2300 μ.Χ, ημερομηνία κατά την οποία θα μπορεί να αντικατασταθεί με ρομποτικό Πέτρο Γαϊτάνο.


ΠΗΓΗ: https://tovatraxi.com/art/ksekinise-i-apopsiksi-tou-petrou-gaitanou/


ο Firefox ανοίγει κανονικά τα σχόλια του Disqus, αρκεί να κάνετε το εξής: 

-Στον Firefox (απο υπολογιστή) επιλέγουμε: Ρυθμίσεις ---> απόρρητο και ασφάλεια ---> "Ενεργοποίηση λειτουργίας μόνο HTTPS σε όλα τα παράθυρα"

-Στον Firefox (απο κινητό) επιλέγουμε: Ρυθμίσεις ---> απόρρητο και ασφάλεια ---> "λειτουργία «Μόνο HTTPS» ενεργή σε όλες τις καρτέλες" 

-Στον Chrome (απο υπολογιστή και απο κινητό) επιλέγουμε: Ρυθμίσεις ---> απόρρητο και ασφάλεια ---> "Να χρησιμοποιούνται πάντα ασφαλείς συνδέσεις - Αναβάθμιση των πλοηγήσεων σε HTTPS και ειδοποίηση πριν τη φόρτωση ιστοτόπων που δεν το υποστηρίζουν."

Ο Chrome έχει ακόμα πρόβλημα, έστειλα σχετικό μήνυμα και στη Google μήπως το διορθώσουν. Μέχρι τότε μπορείτε να μπαίνετε και απευθείας στα σχόλια της Ατλαντίδας απο εδώ https://disqus.com/home/forums/apanemo-limani/?l=el


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου